Broken Britain?
eBook

Broken Britain? - Ole Helmersen

Sorry, you cannot buy this book in your region yet

Digital textbooks

Search across all content

Highlights and notes

Edition:

1

Publisher:

Forlaget Columbus

Language:

Danish

Year:

2013

ISBN:

9788779702004

eISBN:

9788779702004

Book description

Stat, marked og civilsamfund Broken Britain? er en grundbog i moderne britiske politiske, sociale og økonomiske emner beregnet på studieretninger, hvor engelsk og samfundsfag mødes. Bogen er et portræt af det moderne Storbritannien med fokus på en række af de udfordringer, landet står overfor nu og i de kommende år. Ud fra de overordnede begreber: stat, marked og civilsamfund fokuserer bogen på Stor­britannien som stat og nation(er); på landets politiske system, politiske praksis og politiske resultater; på britiske identiteter, sociale stratifikationer, indvandring, velfærdsstat og multi­kulturalisme; på Storbritanniens økonomi og økonomiske udfordringer og endelig på landets rolle og placering i global sammenhæng. Fokus er på det moderne Storbritannien, men landets udvikling og situation sættes ind i en historisk forståelsesramme tilbage til 1945. Broken Britain? suppleres af en hjemmeside, hvor bogens emner suppleres og udbygges med kilder og forslag til arbejdsspørgsmål, der kan anvendes til de studie­retningsopgaver, der inddrager engelsk og samfundsfag.

How Lix Works

Get started in three simple steps

Find your Books

Search and find the textbooks you need for your courses. Often the books you need appear on your reading list from your professor.

As Cheap as Possible

Purchase the digital textbooks and save up to 60% compared to other places. We do this by cutting out the bookstores and webshops.

Download Lix

Download Lix for your laptop, tablet or mobile and start reading right away. No shipping, no more heavy backpacks, and a happier environment