IP&Ø
eBook

IP&Ø - Grundbog i International Politik og Økonomi

Sorry, you cannot buy this book in your region yet

Digital textbooks

Search across all content

Highlights and notes

Edition:

1

Publisher:

Forlaget Columbus

Language:

Danish

Year:

2016

ISBN:

9788779703384

eISBN:

9788779703445

Book description

International politik forandrer sig med stor hastighed og er tæt forbundet med udviklingen i verdensøkonomien. IP&Ø er en grundbog, som integrerer fagområderne International Politik og International Økonomi og desuden behandler en række temaer om klimaforandringer, krig, globalisering og terrorisme. På den måde dækker den både det obligatoriske stof og lægger op til projektarbejde og større opgaver. Teoristoffet forklares tydeligt på A-niveau, og i en række cases viser forfatterne, hvordan man kan anvende teorierne. Bogen indeholder masser af figurer og diagrammer, som både understøtter teksten og kan bruges som et visuelt udgangspunkt i undervisningen. Til bogen hører en omfattende hjemmeside med spørgsmål, opgaver, figurer og filmforslag. To af forfatterne er praktiserende gymnasielærere og har derfor fingeren på den fagdidaktiske puls. Fremstillingen er struktureret, så den passer til modullængden i gymnasiehverdagen.

How Lix Works

Get started in three simple steps

Find your Books

Search and find the textbooks you need for your courses. Often the books you need appear on your reading list from your professor.

As Cheap as Possible

Purchase the digital textbooks and save up to 60% compared to other places. We do this by cutting out the bookstores and webshops.

Download Lix

Download Lix for your laptop, tablet or mobile and start reading right away. No shipping, no more heavy backpacks, and a happier environment