Byrådet
eBook

Byrådet - magt og politik i baghaven

Lix price:

18.00 USD

Digital textbooks

Search across all content

Highlights and notes

Edition:

1

Publisher:

Forlaget Columbus

Language:

Danish

Year:

2017

ISBN:

9788779703735

eISBN:

9788779703841

Book description

Ved udgivelsen af denne bog står kommunal- og regionsvalget til november for døren. Der er gået fire år siden sidst, og vi har udsigt til endnu 98 + 5 spændende og nervepirrende valg i hele Danmark. Landspolitisk betyder det meget for partierne, hvordan de klarer sig til valgene i kommunerne og regionerne. Det kan afstive selvtilliden og gejsten – eller det modsatte – inden et kommende folketingsvalg. Men det er samtidig et lokalt valg, hvor en flok fritidspolitikere endnu en gang har bestemt sig for at tage en tørn i det lokale demokrati. Og andre har valgt at stille op for første gang. Indflydelsen lokalt i byrådene er nok ofte lidt overset. Det er nemlig her, vi vælger de mennesker, som skal være med til at afgøre, hvorledes vores borgernære velfærd skal udmøntes de næste fire år. Og vi har chancen for at komme helt tæt på processen i hele landet. Det politiske drama findes i alle kommuner, også helt tæt på dig. Denne bog indeholder dels en række oplysninger om de kommunale politiske strukturer, dels en række teorier og modeller, som kan bruges til at undersøge netop din kommune. Og det er væsentligt, at du gør det. Teorier, modeller og eksempler fra bogen gør det nemlig ikke alene. Det er vigtigt, at du anvender din viden på forholdene i den kommune, du er en del af. For det er vi alle sammen – en del af en kommune. Empirien er lige i din baghave. Brug den!

How Lix Works

Get started in three simple steps

Find your Books

Search and find the textbooks you need for your courses. Often the books you need appear on your reading list from your professor.

As Cheap as Possible

Purchase the digital textbooks and save up to 60% compared to other places. We do this by cutting out the bookstores and webshops.

Download Lix

Download Lix for your laptop, tablet or mobile and start reading right away. No shipping, no more heavy backpacks, and a happier environment